Be yourself. Be present. And Craftaway! 

HUOM!

CRAFTAWAY – moderni käsityöretriitti SIIRTYY

Vallitsevan koronavirustilanteen ja hallitusten antamien linjausten ja suositusten puitteissa olemme siirtäneet käsityöretriitin ajankohtaa kevääseen 2021.

Käsityöt ovat loistava tapa rentoutua. Nykypäivän aivotutkimukset ovat osoittaneet, että käsitöissä käytössä olevat aivojen alueet kattavat merkittävän alueen koko aivokuoren pinta-alasta. Aivokuori liittyy pääasiassa kaikkiin tietoisiin aistimuksiin, kuten abstrakteihin ajatusprosesseihin, päättelyyn ja työmuistiin. 

Monelle työelämä tarkoittaa tänä päivänä jatkuvaa työtehtävää, jossa ei ole selkeää loppua, hetkeä, jolloin pöydän voi puhdistaa ja aloittaa seuraavan toimeksiannon. Käsitöitä tehdessä pääsee lyhyessä ajassa tekemään projektin kaikkine vaiheineen. Siihen kuuluvat alun ideoinnin lisäksi varsinainen työskentely ja lopun onnellinen itsetyytyväisyyden hetki. 

Minä ja Tahlo Hillhousen matkailuyrittäjä Johanna Tahlo (https://airbnb.fi/h/tahlo-hillhousetiedämme millainen merkitys omalla hyvinvoinnilla on jaksamiseen – niin kotona kuin duunissakin. Käsityöt, luonto ja pysähtyminen ovat meidän henkireikiämme ruuhkavuosina yrittäjän ja perheen arjessa.

Nyt me haluamme kutsua myös sinut rentoutumaan kanssamme viikonlopun mittaiselle käsityöretriitille Näsijärven rannalle, noin 35 kilometrin päähän Tampereesta! Luvassa ei ole pitsinnypläystä tai neuleita vaan rehtiä puutyötä Tahlon tilan lähipuusta, kalkkimaalin valmistamista itse sekä tuotteiden muokkausta askartelumaailman uutuudella.  Sunnuntaina pääsemme vielä nollaamaan elämää zero waste-ajattelun merkeissä, kun teemme kierrätysmateriaaleista makrameeamppelin. Käytännössä tulemme syömään, nukkumaan, saunomaan ja tekemään käsitöitä kaikessa rauhassa.

Rauhoitu, rentoudu ja palaudu.

ILMOITTAUDU mukaan täällä: https://forms.gle/5FBFrQbPecLobxsUA

Tahlon tilan upeat puitteet tarjoavat täydellisen ympäristön viikonlopun irtiotolle. Sauna ja palju järvimaisemalla lämpiävät joka ilta ja viikonlopun aikana nautitaan lähiruokaherkkuja niin illallisten kuin runsaiden aamiaistenkin parissa. 

Retriitin hinta 499 € / hlö. Hinta sisältää arvonlisäveron.

Viimeinen ilmoittautumispäivä perjantaina 20.3.2020. 

Yhteiskuljetus Tampereen keskustasta voidaan järjestää erillistä korvausta vastaan. Kerro tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu retriitin majoitustilaan Tahlo Hillhouseen tarkemmin täällä: https://airbnb.fi/h/tahlo-hillhouse

HINTA SISÄLTÄÄ

** majoitus 2-5 hengen makuuhuoneissa, Yhden hengen huone saatavilla lisämaksusta (+ 189 €)
** liinavaatteet, pyyhkeet, saippuat ja shampoot
** kaikki tarvikkeet, työkalut ja materiaalit lähipuusta kierrätysamppelin materiaaleihin asti
** 2 x lähiruokaillallinen
** 2 x lähiruoka-aamiainen
** 2 x lähiruokalounas
** iltapäiväkaffet lauantaina.

AIKATAULU

Perjantaina 3.4. aloitamme yhteisellä lähiruokaillallisella klo 18.30, mutta voit saapua paikalle jo klo 17.00 lähtien. Retriitti päättyy sunnuntaina klo 15.00 mennessä. Tarkempi ohjelma ja aikataulu toimitetaan osallistujille.

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/5FBFrQbPecLobxsUA

EHDOT

Retriitti toteutetaan, mikäli osallistujia on 10 henkeä.
Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa retriitin ajankohtaa, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Ilmainen peruutus 48 tunnin ajan tilausvahvistuksen toimituksesta. 48 tunnin jälkeen tehdystä peruutuksesta hyvitämme 50 % kauppahinnasta. Mikäli peruutus tehdään alle 7 vrk ennen ajankohtaa, emme hyvitä kauppahintaa.

Maksuehto 7 pvä netto. Lasku toimitetaan sähköisesti tai sähköpostitse.kevääs