Muistatko, kuinka luova olit lapsena? Et ollut oppinut hillitsemään itseäsi, etkä arvostelemaan töitäsi tai ajatuksiasi etukäteen. Olit kokeileva ja luova! Mitä kaikkea voitkaan nykyisessä työssäsi keksiä, jos pääset uudestaan samaan tilaan? 

Luovuuskouluttajana tehtäväni on saada sinut ja tiimisi irtaantumaan työpaineista ja löytämään itsestäsi – ja muista – uutta luovan tekemisen kautta. Tässä listaus valmiista pajoista – mutta räätälöin myös asiakkaan toiveiden mukaisia pajoja!

”Kivaa pikkujouluohjelmaa on aina todella vaikea keksiä, varsinkin isommalle ryhmälle. Oopperan ja Baletin viestinnässä keksimme varata Heidiltä Heiluvat päät -työpajan. Tämä oli mitä mahtavinta yhdessä tekemistä ja Heidi oli todella kannustava, iloinen ja ammattitaitoinen ohjaaja ryhmällemme. Kaikille jäi todella hyvä mieli pikkujouluohjelmastamme ja hauskat päät heiluvat nyt neuvotteluhuonettamme koristamassa.”

Asta Lindholm,

Viestinnän tuottaja, Suomen kansallisooppera ja -baletti

.

Aivot narikkaan -maalaus

Tältä työpajalta ihmiset ovat lähteneet onnellisina: he ovat hypänneet hetkeen ja unohtaneet kaiken muun. Nyt saa maali tursuta sekä paperilla että vaikka sormissa.

ATK-avaimenperä -työpaja

Tällä työpajalla tehdään rojusta kaunista. Työstöön pääsevät tietokoneesta puretut osat. Työpaja sopii ajatuslomaksi pähkijälle, sillä käsitöitä tehdessä mielikin rentoutuu.

Retrotapetti-työpaja

Tämän työpajan lopputuotos aukeaa tekijäporukalle vasta aivan lopussa.  Yhteinen taideprojekti ilostuttaa kaikkia myöhemmin vaikkapa taukohuoneen seinällä.

Heiluvat päät -karikatyyrileikki

Nyt luodaan itsestämme karikatyyri metallilangalla!  Ilmassa heiluvat kasvokuvat voi koota yrityksen tiloihin kertomaan tiimin jäsenistä.

Hupsut tupsut -käsityöpaja

Tällä työpajalla osallistujat tekevät omat avaimenperät, joka voi loppuillan luoda yhteneväistä pukukoodia! Suurin harjoitus tulee päälle: harjoittelet sietämään epätäydellisyyttä.

Patsastelua-taidetuokio

Patsastelua -työpajassa jokainen tykypäivän osallistuja pääsee tekemään oikean patsaan.  Töistä voidaan yhdistää todella näyttävä kokonaisuus, jonka voi laittaa esille sisä- tai ulkotiloihin.