Työpaja miehille. Käsityö.

Tällä työpajalla tehdään rojusta rakasta, kun tietokoneen puretut osat saavat uuden käyttötarkoituksen hienona avaimenperänä!

Nyt jos koskaan päästään kiinni kunnollisiin työkaluihin: sivuleikkureihin, pihteihin, levysaksiin, valumuotteihin ja hiomapaperiin.

Työpajalla jokainen tekijä pääsee itse luomaan jotain uutta turvallisesti ohjaajan kanssa. Pyöreän muodon etsiminen piirilevystä ja sen hiominen oikeaan muotoon imee flow-moodiin todella äkkiä ja sopii jokaiselle toimistossa hautuneelle ihmiselle pikareissuna rentoon oloon.

Käsitöitä tehdessä puhe vapautuu. Seurauksena on tiimihengen kasvu. Ennen kaikkea askartelu on kivaa ja avaimenperästä voi ihan syystä olla ylpeä. Lisäksi kerrankin joku asia on kerrasta valmis! Ei pähkäilyä eikä testejä.

Työpajan ryhmäkoko: 6 – 16 hlöä kerrallaan. Kesto: 2 tuntia

Työpajan aikana saattaa lennellä piirilevyn palasia, mutta muuten paja on helppo loppusiivota. Heidi Kormano kierrättää jätteet edelleen keräyspisteeseen. Töitä ei voi siirtää valamisen jälkeen 24 tuntiin.

Ohjelmaa tyky tyhy Tampere työpaja / atk-avaimenperä

ATK-avaimenperä -työpajan hintaan vaikuttavat työpajan järjestyspaikka, osallistujamäärä ja lisämaksusta tilatut osiot, kuten kahvitus ja välipala. Mahdollinen matkakorvaus lisätään hintaan.

ATK-avaimenperä -työpajan hinta (2h):

Asiakkaan omissa tiloissa/Heidi Kormanon organisoimissa tiloissa:

Minimilaskutus (6 hlöä) alkaen 790 / 940 euroa + ALV

Hintaan lisätään matkalaskutus 0,42 e/km. Lähtö Tampereelta.

Lisämaksusta:

  • Kahvittelun ja välipalan organisointi ja tuotteiden kuljetus asiakkaalle.

Oletko kiinnostunut suuremmasta paketista?
Olen mukana Tykytyky-tiimissä, jossa toimivat minun lisäkseni teatterityöpajoja vetävä Disa Kamula ja työhyvinvoinnista luennoiva Marjaana Herlevi. Kerron mielelläni lisää!