Tälle työpajalle osallistuvat ihmiset pääsevät todella toimimaan kuin taiteilijat. Jälki on sen mukaista, sillä itsetyytyväisyys näiden työpajoissa kävijöiden kohdalla on ollut silmännähtävää. Iloisten huudahdusten jälkeen moni on jäänyt tuijottelemaan patsastaan hiljaa.

Monelle patsaiden tekeminen on uutta ja hyppy tuntemattomaan, turvallisessa ympäristössä, tekee hyvää. Meissä jokaisessa on luovuutta, joskus se pitää vain ensin etsiä.

Patsasarmeijasta voi koota hienon kokoelman työyhteisön tiloihin, jossa ne toimivat esimerkiksi keskustelunavaajina yritysvieraille. Hyvän työyhteisön maine kulkee kauas!

Tämän työpajan materiaaleista osa on nestemäisessä muodossa (kovikeaine). Osallistujat käyttävät suojaavia hansikkaita ja pöytäpinta suojataan paperilla ja muovilla. Rapatessa voi kuitenkin roiskua, eikä kurssi suositella tilaan, jossa on kokolattiamatot tai herkkiä tekstiilejä. Siivouksessa iso vesipiste on hyödyksi. Työpajaa ei suositella voimakkaista hajuista reagoiville ihmisille.

Työpajan ryhmäkoko: 6 hlöä kerrallaan. Kesto: 4 tuntia.

Patsastelua -työpajan hintaan vaikuttavat työpajan järjestyspaikka ja lisämaksusta tilatut osiot, kuten kahvitus ja välipala. Mahdollinen matkakorvaus lisätään hintaan.

Patsastelua -työpajan hinta (4 h):
Asiakkaan omissa tiloissa/ Heidi Kormanon organisoimissa muissa tiloissa:

Minimilaskutus (6 hlöä) alkaen 810 / 960 euroa + ALV

Hintaan lisätään matkalaskutus 0,42 e/km. Lähtö Tampereelta.

Oletko kiinnostunut suuremmasta paketista?
Olen mukana Tykytyky-tiimissä, jossa toimivat minun lisäkseni teatterityöpajoja vetävä Disa Kamula ja työhyvinvoinnista luennoiva Marjaana Herlevi.