Tällä työpajalla nauru on varmaa. On nimittäin muitakin mahdollisuuksia tehdä maalaus itsestäsi kuin kaksiulotteinen piirros! Luovuuskouluttajana minun tehtäväni on  näyttää tiimillesi, kuinka helposti voit luoda itsestäsi kolmiulotteisen patsaan.

Heiluvat päät -työpajalla osallistuja voi luoda itsestään karikatyyrin metallilangan ja kierrätysnahan avulla. Jos sivuleikkurit ja pihdit eivät ole tuttuja työkaluja, tulee niidenkin kanssa sinuiksi.

Tältä työajalta osallistujat ovat lähteneet iloisena pää keinuen, sillä monelle piirtäminen metallilangalla on niin uutta, että tarvetta täydellisyyteen ei ole. Se on vapauttava tunne. Heiluvat päät-työpajalla opit luovuutta.

Tilan siivous jälkikäteen on metallilankojen ja silpun keräämistä. Kuumaliimapistoolille tarvitaan pistoke.

Työpajan ryhmäkoko: 6 – 15 hlöä kerrallaan. Kesto: 2,5 tuntia.

Heiluvat päät-työpaja
ohjelmaa tyky tyhy Tampereelle heiluvat paat työpaja 4

Heiluvat päät -työpajan hintaan vaikuttavat työpajan järjestyspaikka, osallistujamäärä ja lisämaksusta tilatut osiot, kuten kahvitus ja välipala. Mahdollinen matkakorvaus lisätään hintaan.

Heiluvat päät -työpajan hinta (2,5h):
Asiakkaan omissa tiloissa/ Heidi Kormanon organisoimissa tiloissa:

Minimilaskutus (6 hlöä) alkaen 690 / 825 euroa + ALV

Hintaan lisätään matkalaskutus 0,42 e/km. Lähtö Tampereelta.

Lisämaksusta:

  • Kahvittelun ja välipalan organisointi.
  • Töiden esillepano/ripustus asiakkaan tiloihin.

Oletko kiinnostunut suuremmasta paketista?
Olen mukana Tykytyky-tiimissä, jossa toimivat minun lisäkseni teatterityöpajoja vetävä Disa Kamula ja työhyvinvoinnista luennoiva Marjaana Herlevi. Meidän kauttamme voit tilata myös muita luvan alan ammattilaisia. Soita minulle ja kerron lisää.