Tarvitsetko apua esityksen lavastukseen, markkinointitempaukseen tai mainosvideon tarpeiston tekoon? Voit ostaa palvelun yritykseltäni. Tässä terveisiä henkilöiltä, jotka ovat tilanneet minulta isomman tai pienemmän osuuden lavastukseensa.

Lavasterakennusta projekteihin.
Teen lavasteita pieniin projekteihin, kuten tähän Pete Poskiparran show'uhun.

Mentalisti Pete Poskiparran Mielenmagiaa 2017 – 2018 kiertueen lavastustuksen suunnittelu ja toteutus

”Nautin yhteistyöstä niiden kanssa, jotka kuuntelevat, ideoivat ja toteuttavat. Yhteistyömme Mielenmagiaa esitykseni lavastuksen toteutuksessa oli saumatonta. Heidi kuunteli, sen jälkeen ideoi ja lopuksi toteutti. Pysyin koko projektin ajan tasalla. Lopputulos oli häkellyttävän hieno ja sitä kehuivat niin teatterialan ammattilaiset, kriitikot kuin yleisökin. Niin ja minä itse! Suosittelen!”

Pete Poskiparta, mentalisti / tuottaja

Valmistan tarpeistoja freelance-pohjalta. Tässä kuva tekemistäni keihäistä.

Fantasiamusikaali Faunin tarpeiston suunnittelu, hankinta ja toteutus – syksy 2017

”Heidi kanssa työskentely oli koko ajan saumatonta ja helppoa. Jälki on ammattimaista ja pystyin koko ajan luottamaan, että tämä on sellainen lanka käsissäni, joka ei katkea.”

Teemu Alanen, tuottaja, UniQ Productions Oy

Kuvat: Anna-Maija Finkkilä-Lehtonen
Teen lavasteita pienehköihin teatteriproduktioihin.

Pieni Balleriina -monologimusikaalin lavastuksen suunnittelu ja toteutus – kevät 2018


”Heidi kanssa työskentely on ollut mielettömän hienoa ja inspiroivaa Faunissa ja Pienessä balleriinassa. Hän ottaa upeasti kopin pienestäkin ideasta ja luo siitä vaivattoman näköisesti, isolla työllä ja sydämellä, taidetta.”

Teemu Sytelä, musiikkiteatterin ammattilainen, muusikko (AMK). Pienen ballerinan tuottaja, käsikirjoittaja ja taiteilija

.

Kangasalan lukion Hullu prinssi -musikaalin lavastuksen suunnittelu ja oppilaiden opastus – syksy 2018


”Heidi Kormano onnistui loihtimaan pääosin kierrätys- ja lahjoituksin saaduista materiaaleista esitystä loistavasti tukeneen ja toimivan lavastuskokonaisuuden. Hän sai opiskelijat sitoutumaan ohjatun työskentelyn ohessa myös itseohjautuvasti, mikä kertoi korkeasta pedagogisesta ammattitaidosta. Jälki oli viimeistellyn huoliteltua ja mielikuvitusrikasta.”

Ismo Tahvanainen, tuottaja, Kangasalan lukio

.