Työpajat tyky- ja tyhypäivään

Heidi Kormano järjestää Etelä-Suomen alueella muutaman tunnin käsityöhetkiä työyhteisöille työkyky- ja työhyvinvointipäiviin. Valittavissa on viisi pakettia, joiden pituus ja vaikeusaste vaihtelevat asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työpajoilla työyhteisö voi irtautua työpaineista ja rentoutua yhdessä.


Heidi Kormano tyopajat ohjelmaa tyhy

Työpajojen tuotokset ovat suunniteltu niin, että ne yhdessä muodostavat taideteoksen yrityksen tiloihin.

Projekti osoittaa, kuinka jokaisen yksittäinen työpanos on tärkeää kokonaisuuden kannalta. Työyhteisön luoma taideteos on muistuttamassa hyvästä hetkestä vielä kuukausia tapahtuman jälkeenkin!

Työpajoja voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa Etelä-Suomessa tai toiminimi Heidi Kormanon organisoimassa paikassa. Pienet ryhmät voivat tulla myös viihtyisälle työhuoneelle Tampereen Kaukajärvelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Aivot narikkaan -maalaus

ohjelmaa tyky tyhy Tampereelle aivot narikkaan tyopaja 7

Tältä työpajalta ihmiset ovat lähteneet onnellisina: he ovat hypänneet hetkeen ja unohtaneet kaiken muun. Nyt saa maali tursuta sekä paperilla että vaikka sormissa.

Lisätiedot ja hinta

Ota yhteyttä

 

ATK-avaimenperä -työpaja

Ohjelmaa tyky tyhy Tampere ATK avaimenpera 2

Tällä työpajalla tehdään rojusta kaunista. Työstöön pääsevät tietokoneesta puretut osat. Työpaja sopii ajatuslomaksi pähkijälle, sillä käsitöitä tehdessä mielikin rentoutuu.

Lisätiedot ja hinta

Ota yhteyttä

 

Retrotapetti -työpaja

ohjelmaa tyhy tyky tampere tyopaja retrotapetti 5Tämän työpajan lopputuotos aukeaa tekijäporukalle vasta aivan lopussa.  Yhteinen taideprojekti ilostuttaa kaikkia myöhemmin vaikkapa taukohuoneen seinällä.

Lisätiedot ja hinta

Ota yhteyttä

 

Heiluvat päät -työpaja

ohjelmaa tyky tyhy Tampereelle heiluvat paat tyopajaNyt luodaan itsestämme karikatyyri metallilangalla!  Ilmassa heiluvat kasvokuvat voi koota yrityksen tiloihin kertomaan tiimin jäsenistä.

Lisätiedot ja hinta

Ota yhteyttä

 

Hupsut tupsut – työpaja

ohjelmaa tykypaivaan ohjelmaa tyhy paivaan Tampereella 5 tupsutTällä työpajalla osallistujat tekevät omat avaimenperät, joka voi loppuillan luoda yhteneväistä pukukoodia! Suurin harjoitus tulee päälle: harjoittelet sietämään epätäydellisyyttä.

Lisätiedot ja hinta

Ota yhteyttä

 

Patsastelua -taidetuokio

ohjelmaa tyky Tampere tyopaja tanssivat keijut

Patsastelua -työpajassa jokainen tykypäivän osallistuja pääsee tekemään oikean patsaan.  Töistä voidaan yhdistää todella näyttävä kokonaisuus, jonka voi laittaa esille sisä- tai ulkotiloihin.

Lisätiedot ja hinta

Ota yhteyttä