Aivot narikkaan -maalaus

ohjelmaa tyky tyhy Tampereelle aivot narikkaan tyopaja 7

Tälle työpajalle ihmiset tulevat hieman epäluuloisina: pitääkö tässä nyt opetella maalaamaan?! Vastaus on ehdottomasti kieltävä.

Sen sijaan annetaan maalien tursuta sormissa ja heilautetaan paperin pintaan satunnainen jälki. Sitten lisätään paperiin eloa vauhtia kiihdyttäen.

Kolmannen paperin kohdalla useimmat ovat päästäneet irti ja antavat vain mennä. Ja lopuksi – töitä katsellessa – he ovat olleet itsestään ylpeitä uudella tavalla: he ovat hypänneet hetkeen ja unohtaneet kaiken muun. Osasta tulee kuin lapsia!

Töistä voi koota upean kollaasin työyhteisön seinälle.

Työpajassa osallistujat elävät voimakkaasti hetkessä. Se on äärimmäisen tyynnyttävä tunne ja suositankin pientä palautumisaikaa työpajan loppuun kahvittelun merkeissä. Samalla voi käydä läpi valmistuneita töitä positiivisessa ja kannustavassa hengessä.

Työpajan ryhmäkoko: 6 – 15 hlöä kerrallaan.

Kesto: 2 tuntia 

Työpajan aikana maali saattaa roiskua. Kurssia ei suositella tilaan, jossa on kokolattiamatot tai kangashuonekaluja. Lisäksi paksu maalikerros vaatii kuivaakseen muutaman tunnin. Niitä ei voi heti siirtää vahingoittamatta töitä.

ohjelmaa tyky tyhy Tampereelle aivot narikkaan tyopaja 7

Tekemistä tyky-päivään: Aivot narikkaan -työpaja

Aivot narikkaan -työpajan hintaan vaikuttavat työpajan järjestyspaikka, osallistujamäärä ja lisämaksusta tilatut osiot, kuten kahvitus ja välipala. Mahdollinen matkakorvaus lisätään hintaan.

Aivot narikkaan -työpajan hinta (2h):

Asiakkaan omissa tiloissa / Heidi Kormanon organisoimissa tiloissa:

Minimilaskutus (6 hlöä) alkaen 660 / 795 euroa + alv

Hintaan lisätään matkalaskutus 0,42 e/km. Lähtö Tampereelta.


Lisämaksusta:

Kahvittelun ja välipalan organisointi.

Töiden esillepano/ripustus asiakkaan tiloihin.

Varaa työpaja

Oletko kiinnostunut suuremmasta paketista?

Olen mukana Tykytyky-tiimissä, jossa toimivat minun lisäkseni teatterityöpajoja vetävä Disa Kamula ja työhyvinvoinnista luennoiva Marjaana Herlevi. Meillä on erilaisia kokonaisuuksia: tykytykyä, tukutukua ja tikotikoa. 

Käy Tykytyky.com -sivustolla

ohjelmaa tyky tyhy Tampereelle aivot narikkaan työpaja

Muita työpajoja