ATK-avaimenperä -työpaja

Ohjelmaa tyky tyhy Tampere työpaja / atk-avaimenperä

Tällä työpajalla tehdään rojusta rakasta, kun tietokoneen puretut osat saavat uuden käyttötarkoituksen hienona avaimenperänä!

Nyt jos koskaan päästään kiinni kunnollisiin työkaluihin: sivuleikkureihin, pihteihin, levysaksiin, valumuotteihin ja hiomapaperiin.

Työpajalla jokainen tekijä pääsee itse luomaan jotain uutta turvallisesti ohjaajan kanssa. Pyöreän muodon etsiminen piirilevystä ja sen hiominen oikeaan muotoon imee flow-moodiin todella äkkiä ja sopii jokaiselle toimistossa hautuneelle ihmiselle pikareissuna rentoon oloon.

Käsitöitä tehdessä puhe vapautuu. Seurauksena on tiimihenken kasvu ja sisäisten suhteiden parantuminen ja sitä kautta tiedon parempi kulku.  Ennen kaikkea askartelu on kivaa ja avaimenperästä voi ihan syystä olla ylpeä. Lisäksi kerrankin joku asia on kerrasta valmis! Ei pähkäilyä eikä testejä.

Työpajan ryhmäkoko: 6 – 16 hlöä kerrallaan.

Kesto: 2 tuntia 

Työpajan aikana saattaa lennellä piirilevyn palasia, mutta muuten paja on helppo loppusiivota. Heidi Kormano kierrättää jätteet edelleen keräyspisteeseen.  Töitä ei voi siirtää valamisen jälkeen 48 tuntiin.

Ohjelmaa tyky Tampere atk avaimenperä

Tekemistä tyky-päivään: ATK-avaimenperä

ATK-avaimenperä -työpajan hintaan vaikuttavat työpajan järjestyspaikka, osallistujamäärä ja lisämaksusta tilatut osiot, kuten kahvitus ja välipala. Mahdollinen matkakorvaus lisätään hintaan.

ATK-avaimenperä -työpajan hinta (2h):

Asiakkaan omissa tiloissa tai Heidi Kormanon työhuoneella Tampereen Kaukajärvellä/ Heidi Kormanon organisoimissa tiloissa:

Minimilaskutus (6 hlöä) alkaen 790 / 940 euroa + ALV

Hintaan lisätään matkalaskutus 0,42 e/km. Lähtö Tampereelta.


Lisämaksusta:

Kahvittelun ja välipalan organisointi ja tuotteiden kuljetus asiakkaalle.

Varaa työpaja

 

Oletko kiinnostunut suuremmasta paketista?

Olen mukana Tykytyky-tiimissä, jossa toimivat minun lisäkseni teatterityöpajoja vetävä Disa Kamula ja työhyvinvoinnista luennoiva Marjaana Herlevi. Meillä on erilaisia kokonaisuuksia: tykytykyä, tukutukua ja tikotikoa. 

Käy Tykytyky.com -sivustolla

 

Ohjelmaa tyky tyhy Tampere ATK avaimenpera 1

Muita työpajoja